Beoordelingen van De Markt Simpelveld

Recente recensies van De Markt Simpelveld

4 sterren na 71 reviews

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

keuze, kwaliteit en service is helemaal super, alleen gaat het regelmatig fout met de bestellingen ;-( Zo ook vandaag weer. Rundvleeskroket besteld maar 1 of andere vega kroket gekregen. Tevens zou het fijn zijn als er een opmerking geplaatst zou kunnen worden wanneer men online besteld. Wij hebben bijvoorbeeld wel graag zout op onze friet (voordat ze in de bakjes gaan)

, 29-05-2020

Kwaliteit:

Rating

3 groenten kroketten besteld, maar 2 groenten kroketten ontvangen en één vleeskroket!!! Mijn bezoek -wij eten alleen vegetarisch- had een curryworst bestel, maar smaakte niet echt naar vlees.......

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

30+ minuten op de bestelling moeten wachten, omdat eea wat chaotisch verliep (waarschijnlijk door de drukte). De maaltijd was verder wel heerlijk, dus daarom alsnog 3 sterren

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Wat ik niet gewent ben, frites waren lauw.

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke frietjes, goede kwaliteit

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

dit werkt perfect alles is nog goed warm en smaakt prima

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

De Markt. Altijd goed!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Overheerlijke friet kapsalon. Goede kwaliteit en netjes verzorgd!

, 14-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Service vriendelijk en voorkomend. Kwaliteit van de producten prima. Kleine opmerking: kleine friet bevat te veel friet.

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed gegeten en goed afgehandeld mbt fout vorige bestelling.

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Frietjes veel te hard gebakken

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles goed geregeld . Ga zo door.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Friet in overvloed, zoals ook de saté. Men is geeft grote porties. Helaas had de schnitzel een rooksmaak en de stroganov saus was blank i.p.v. rood. Aangezien wij op het vet moeten letten en de vreemde smaak, maar een zesje.

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Toppie, 2x online besteld en het werkt perfect.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Op tijd en lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd was de kwaliteit weer goed. Afhalen duurde wel heel lang. Voor Corona met heel veel klanten was je eerder klaar dan nu met afhalen. Jammer!!!!

, 22-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik vind de online service super.. Makkelijk te bestellen, eenvoudig betalen, tijd aangeven en klaar, super.. was zoals altijd weer heerlijk!

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Suoer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed georganiseerd, ondanks de corona problematiek. Was erg lekker! Hmmmm

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Super geregeld alles Hiervoor mijn dank. Eten was heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten is altijd lekker, goed verzorgd en de kwaliteit blijft gehandhaafd. Als er per abuis iets aan de bestelling ontbreekt, wordt het snel aan huis nageleverd. Top service, ga zo door. Ook de corona crisis goed aangepakt.

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Frietjes waren lekker knapperig en snacks waren goed gebakken. Snelle service en vriendelijk geholpen.

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima geregeld die online service. Producten zoals altijd, perfect.

, 15-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Zeer fijn en korrekt bediend.

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Super geweldig gewoon Klasse oplossing Enne makkelijk én eenvoudig te bestellen

, 07-04-2020

Kwaliteit:

Rating

alles was prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

had niet het idee dat mijn opmerking gezien was , zodat ik dit nog ns moest aangeven bij het ophalen van de bestelling

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima service, gemakkelijk online bestellen en smakelijke frietjes en snacks. Jarige cliënt heeft zo ondanks c-virus en aangepaste maatregelen toch een beetje verjaardag gevoel gehad:)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Precies op tijd stond de bestelling klaar. Inpakken en wegwezen prima geregeld.

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

, 02-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Oine besteld, bij aankomst moest er nog aan begonnen worden. We komen er al jaren en zijn eigenlijk bijna altijd tevreden maar gisteren satéstokjes besteld, die waren echt zonder smaak en het halve haantje was superdroog. Jammer maar je merkt meteen wanneer de vaste medewerker Laurent er niet is, bij hem altijd alles tip in orde

, 01-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Niet complete bestelling en snacks te lang gefrituurd. Jammer.

, 31-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Mooi op tijd en lekker

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was weer super

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten, de pizza's waren dik in orde, maar aan de organisatie ontbrak een en ander. Ik had online besteld en betaald om zo kort mogelijk aanwezig te hoeven zijn en moest toen 20 minuten wachten. Allerlei mensen die na mij binnenkwamen, gingen voor. Dat betekende onnodig contactrisico. Er waren 2 klanten die ter plekke bestelden en die door de zaak op en neer bleven lopen, waardoor ik niet naar binnen durfde. De medewerkers grepen pas in, toen ik dit aangaf. Het doorloopsysteem was oké, maar als mensen ter plekke gaan bestellen, werkt het niet meer. Buiten was geen licht, dat gaf geen veilig gevoel.

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed geregeld!!! Zoals altijd lekker! Wat mij betreft mogen jullie dat ook na de crisis zo blijven doen.

, 26-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Top geregeld in deze rare tijd! Wij zijn blij dat we toch gewoon frietjes kunnen blijven halen!!

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

perfect verzorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

helaas alles veels te lang doorgebakken bijna zwarte en heel harde snacks de frieten waren wel normaal gebakken, misschien door de drukte gekomen,maar vond het toch zonde van alle 8 de snacks want die waren gewoon niet meer te eten doordat ze zo hard en zwart waren dus aleen maar de frieten kunnen eten!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Was weer lekker alles was er bij

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Ver onder de maat. Zowel het eten maar vooral de procedure om online te bestellen. Moest 20 minuten extra wachten voordat bestelling klaar was?! Veel te veel ongedisciplineerde mensen binnen die geen afstand van elkaar hielden en niemand die er op toe zag. Ik was genoodzaakt om 20 minuten in de kou buiten te wachten op eten dat niet gaar was. Geen aanrader in deze corona crisis. Tip laat max 2 mensen binnen aan de voorkant en naar buiten aan de zijkant. Neem daarbij ook niet zoveel bestellingen aan dan hoef je het eten niet halfgaar in elkaar te flansen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Word je altijd goed geholpen en eten is lekker

, 18-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Snelle en vriendelijke service, lekker eten :)

, 18-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Beetje vertraging opgelopen en een paar snacks teveel. Echter de kwaliteit die ik gewend ben.

, 11-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Super!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Net geen 5 sterren. Zoals altijd genoten van de frietjes, maar helaas dit keer niet van friet Zuurvlees. Deze was net als water, geen saus. Volgende x beter!

, 08-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed -, gekruid eten en verse ingrediënten. Fantastisch! Wij hebben met z'n allen lekker genoten. Dit is voor herhaling vatbaar. Wanneer gaan jullie ook aan huis leveren? Dat zouden wij wel handig vinden.

, 03-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Flinke grote bestelling. Op de bon stond alles wat besteld was echter eenmaal op woongroep niet alle snacks toegevoegd. Ik miste een variant en een frikandel maar daarom hadden we wel een braadharing die niet besteld was. Fouten maken is menselijk zullen we maar zeggen😉

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles goed geregeld. Eten was erg lekker. Ik kon alleen het variantje niet vinden bij de internet menukaart.

, 30-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Grote bestelling , 3 frikandellen speciaal niet erbij toen ik thuis kwam met alles. Iemand is ze komen halen , wel opgelost met extra frieten. Het gebeurt te vaak met grote bestellingen dat er iets vergeten wordt. Daar moeten jullie echt aan werken. Verder waren het bijna alleen maar harde frieten dat is niet echt lekker. Snacks en alles was prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Beste frituur in de regio.

, 11-12-2019

Kwaliteit:

Rating

, 15-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Top geregeld

, 09-11-2019

Kwaliteit:

Rating

De frites waren koud bij aankomst thuis. Ik had aangegeven de bestelling af te halen om 17.00 uur. Het stond al gereed toen ik 16.55 uur binnen kwam. Jammer

, 04-11-2019

Kwaliteit:

Rating

bij opmerken was niet gelezen vroeg de frite appart in te pakken en knoflook sauce erbij deze waren jullie vergeten!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Was weer erg lekker! Handig via internet besteld en betaald. Top! Ook erg veel keuze, ook voor vegetariërs.

, 19-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Kwaliteit van eten is altijd top Eerste keer online besteld en meteen ALWEER een snack vergeten jammer genoeg

, 05-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Super snelle levering....heerlijk en goed verzorgd eten.

, 23-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Was voor het eerst koud

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-09-2019

Kwaliteit:

Rating

, 16-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Alles super geregeld. Het online bestellen is een welkome aanvulling op jullie dienstverlening

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Het bestellen online is perfect verlopen . Bestelling was op het gekozen tijdstip klaar .de snacks waren prima, frites vindt ik aan de harde kant . Is smaak kwestie . Ik vindt dikke frites lekkerder . Wellicht in het assortiment opnemen de keuze voor Ras frite of dikke frites ?

, 19-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Helaas was de friet vandaag zo hard gebakken dat deze niet te eten was

, 12-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Eten was weer heerlijk, alleen jammer dat bij de frietspeciaal en spoetnik met curry de saus meer aan de zak en buitenkant bakje zat dan erin.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-05-2019

Kwaliteit:

Rating

, 12-01-2019

Kwaliteit:

Rating

, 25-12-2018

Kwaliteit:

Rating