Beoordelingen van De Markt Simpelveld

Recente recensies van De Markt Simpelveld

4 sterren na 22 reviews

, 08-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed -, gekruid eten en verse ingrediënten. Fantastisch! Wij hebben met z'n allen lekker genoten. Dit is voor herhaling vatbaar. Wanneer gaan jullie ook aan huis leveren? Dat zouden wij wel handig vinden.

, 03-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Flinke grote bestelling. Op de bon stond alles wat besteld was echter eenmaal op woongroep niet alle snacks toegevoegd. Ik miste een variant en een frikandel maar daarom hadden we wel een braadharing die niet besteld was. Fouten maken is menselijk zullen we maar zeggen😉

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles goed geregeld. Eten was erg lekker. Ik kon alleen het variantje niet vinden bij de internet menukaart.

, 30-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Grote bestelling , 3 frikandellen speciaal niet erbij toen ik thuis kwam met alles. Iemand is ze komen halen , wel opgelost met extra frieten. Het gebeurt te vaak met grote bestellingen dat er iets vergeten wordt. Daar moeten jullie echt aan werken. Verder waren het bijna alleen maar harde frieten dat is niet echt lekker. Snacks en alles was prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Beste frituur in de regio.

, 11-12-2019

Kwaliteit:

Rating

, 15-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Top geregeld

, 09-11-2019

Kwaliteit:

Rating

De frites waren koud bij aankomst thuis. Ik had aangegeven de bestelling af te halen om 17.00 uur. Het stond al gereed toen ik 16.55 uur binnen kwam. Jammer

, 04-11-2019

Kwaliteit:

Rating

bij opmerken was niet gelezen vroeg de frite appart in te pakken en knoflook sauce erbij deze waren jullie vergeten!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Was weer erg lekker! Handig via internet besteld en betaald. Top! Ook erg veel keuze, ook voor vegetariërs.

, 19-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Kwaliteit van eten is altijd top Eerste keer online besteld en meteen ALWEER een snack vergeten jammer genoeg

, 05-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Super snelle levering....heerlijk en goed verzorgd eten.

, 23-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Was voor het eerst koud

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-09-2019

Kwaliteit:

Rating

, 16-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Alles super geregeld. Het online bestellen is een welkome aanvulling op jullie dienstverlening

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Het bestellen online is perfect verlopen . Bestelling was op het gekozen tijdstip klaar .de snacks waren prima, frites vindt ik aan de harde kant . Is smaak kwestie . Ik vindt dikke frites lekkerder . Wellicht in het assortiment opnemen de keuze voor Ras frite of dikke frites ?

, 19-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Helaas was de friet vandaag zo hard gebakken dat deze niet te eten was

, 12-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Eten was weer heerlijk, alleen jammer dat bij de frietspeciaal en spoetnik met curry de saus meer aan de zak en buitenkant bakje zat dan erin.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-05-2019

Kwaliteit:

Rating

, 12-01-2019

Kwaliteit:

Rating

, 25-12-2018

Kwaliteit:

Rating